top of page

Copywriting

Hoe overtuig je jouw klanten van je product of dienst? Laat je teksten spreken. En daarbij help ik je met veel plezier. Ontdek op deze pagina enkele teksttypes waarvoor je terecht kan bij Briljanth.

Op zoek naar een copywriter voor een ander teksttype? Klik op onderstaande knop. Ik kan je vast helpen. 

Janthe-38.jpg

Websiteteksten

Jouw website is jouw digitaal visitekaartje. In de huidige digitale wereld, gaan potentiële klanten via het internet op zoek naar informatie voordat ze een beslissing nemen. Dan is het belangrijk dat je klanten een goed beeld krijgen waarvoor ze bij jou terecht kunnen. Zowel voor het verbeteren van je websiteteksten, het uitbreiden van je website of gewoon als je iets nieuws begint, kan je terecht bij Briljanth. 

In het schrijven van je teksten, zorg ik uiteraard dat ze zo goed mogelijk presteren in zoekmachines.

Productomschrijvingen

Geef je klanten een goed beeld van de producten of diensten die je aanbiedt. Zorg dat de eerste kennismaking positief is en dat je klanten weten hoe je product of dienst een verschil zal maken in hun dagelijks leven. Ik verdiep me graag in jouw gamma om voor jou het verschil te maken.

E-mailmarketing

E-mail is een belangrijke, nuttige en kostenefficiënte manier om in contact te komen met je (potentiële) klanten en zelfs slapende klanten. Door op regelmatige basis in contact te blijven via e-mail, vergroot je de klantenbinding en het vertrouwen in je zaak vergroten. Ik help graag met jou te bepalen hoe we jouw doelpubliek het best bereiken en welke boodschappen hen kunnen motiveren.

Social media content

Gemiddeld genomen, spendeert een persoon 2,5 u per dag aan Social Media. Het is dus de ideale kanaal om (potentiële) klanten te laten kennismaken met je merk. Ontdek via onderstaande knop welke diensten ik verleen op vlak van Social Media.

Ontdek alle social media services

Onze andere briljant(h) services

Social media

Laat je zaak groeien op Social Media met Briljanth. Afhankelijk van je wensen kan ik je helpen met het opstellen van een Social Media plan, Community Management, het creëeren van leuke acties en posts, het opzetten van advertenties en uiteraard ook de tekstuele en visuele ondersteuning die daarbij hoort.

bottom of page