top of page
Janthe-49.jpg

Over Briljanth

Wie ben ik?

Volgens mijn ouders was ik als kind altijd aan het knutselen of bezig met strijkparels. Als tiener ruilde ik die parels in voor penselen en keek ik iedere woensdagmiddag uit naar mijn lessen aan de kunstacademie. Die periode ligt intussen al meer dan 10 jaar achter me, toch voelt mijn job nog vaak aan als knutselen. 


Want wat ik doe, doe ik enorm graag. Laat me brainstormen, communiceren, schrijven, ontwerpen, fotograferen, monteren, ... en ik ben in mijn happy place.  


Ben je op zoek naar een doener, die een opdracht écht met beide handen vastpakt? Daarnaast graag open communiceert en steeds tot het uiterste gaat? Dan kijk ik met veel enthousiasme uit naar onze samenwerking!

Liefs, 

Janthe 

Hoe het allemaal begon

In augustus 2016 startte ik in mijn eerste job na mijn masteropleiding Meertalige Communicatie aan Universiteit K.U. Leuven in Antwerpen. Een job waar ik voor het eerst geproefd heb van marketing en communicatie en hoe leuk ik dat wel niet vond. Ik maakte kennis met social media, copywriting van websiteteksten en commerciële acties die visueel en tekstueel uitgewerkt moesten worden. 

Eens geproefd van deze passie, hunkerde ik ernaar om me verder te ontwikkelen binnen deze domeinen. Ik zocht een andere job waarin ik kennis opdeed van drukwerk, grafisch ontwerp, salestools, copywriting, contentcreatie en advertising voor social media, online en offline sales -en prospectiecampagnes, e-mailmarketing, events, corporate rebranding en interne communicatie. 

En toen kwam mijn eerste eigen project: mijn nicht ging in januari 2021 een zaak starten in gluten -en lactosevrije voeding en ik kreeg carte blanche op marketingvlak. Daarna ging de bal aan het rollen en richtte ik in april 2021 mijn bijberoep onder de naam Briljanth op. 


Ik haalde zoveel voldoening uit mijn bijberoep dat ik in januari 2022 besloot om volledig voor mijn eigen ding te gaan. 

bottom of page